About

Bart Fidlers

Al heel mijn leven ben gefascineerd door het menselijke lichaam en de werking ervan, daarom heb ik ook de studie biomedische wetenschappen aan de universiteit van Antwerpen afgerond. Enkele jaren geleden vond ik het tijd om mijn kennis aan te vullen met massagetechnieken, zo heb ik verschillende cursussen afgerond: Thaise oliemassage, klassieke massage, sportmassage, Chinese hoofd- en nekmassage, cupping-vacussage, triggerpoint massage en medical taping. Door deze variatie aan opleidingen ben ik in staat om verschillende klachten te behandelen. Voor ieder is er wel een behandeling.

Reeds van jongs af aan heb ik verschillende sporten beoefend. Zo heb 23 jaar waterpolo gespeeld waaronder competitie in eerste klasse. Daarnaast heb ik ook enkele jaren atletiek, aikido en triatlon beoefend.
Op mijn 24e ben ik in aanraking gekomen met Ashtanga Yoga. Ik was onmiddellijk onder de indruk van de combinatie van kracht & uithouding met controle & rust. Sindsdien heb ik les gehad van o.a. Anthony (Prem) Carlisi, Pattabhi Jois en Nancy Gilgoff (één van de eerste westerse leerlingen van Pattabhi Jois) welke me de kunst van adjustments heeft aangeleerd. Ondertussen geef ik ook al meer dan 15 jaar les in Ashtanga Yoga.

%d bloggers liken dit: